Ελάχιστες ώρες έχουν μείνει για τη διεξαγωγή του αγώνα τριάθλου που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στον πανέμορφο Τυρό της Αρκαδίας. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά και οι συμμετοχές δείχνουν ότι έχει καθιερωθεί στο ημερολόγιο των φίλων των αγωνισμάτων. Το Σάββατο, παραμονή του αγώνα και έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εγγραφών στα γραφεία της διοργάνωσης στην παραλία Τυρού.

«Με ιδιαίτερη τιμή χαιρετίζω τη διοργάνωση του Tyros Triathlon 2018, που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στον Τυρό Αρκαδίας. Πρόκειται ασφαλώς για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που θα συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών, γεγονός το οποίο είναι δηλωτικό του έντονου ενδιαφέροντος που συγκεντρώνει. Θα αναδείξει επίσης ακόμα περισσότερο μια αναπτυσσόμενη περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, θα ενσωματώσει στην προσπάθεια αυτή το ανθρωπογενές στοιχείο και θα προβάλλει πολιτισμικές αξίες της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου. Θα δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία αυτή, γιατί αποδεικνύουν ότι οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, παρά την κρίση που περνά η χώρα, ενεργοποιούνται και συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινή προσπάθεια. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες και ευελπιστώ ότι η προσπάθεια αυτή θα αναπτυχθεί περαιτέρω και θα μετουσιωθεί σε θεσμό για την ευρύτερη περιοχή του Τυρού», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Η διοργάνωση διεξάγεται από την Κοινσεπ “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrostriathlon.gr